Устаткування підприємств харчування для 46 групи

Підручники:
1. https://biblioteka-cpto.ucoz.com/load/profesijna_pidgotovka/kukhar_kulinar_boroshnjanikh_virobiv_kukhar_ditjachogo_kharchuvannja/saenko_n_p_voloshenko_t_d_ustatkuvannja_pidpriemstv_gromadskogo_kharchuvannja/36-1-0-108
2.https://biblioteka-cpto.ucoz.com/load/profesijna_pidgotovka/kukhar_kulinar_boroshnjanikh_virobiv_kukhar_ditjachogo_kharchuvannja/shinkarenko_o_p_ta_in_tekhnichne_osnashhennja_pidpriemstv_gromadskogo_kharchuvannja_mekhanichne_ustatkuvannja_ch_1/36-1-0-146

17.03.2020 Тема: Спеціалізовані та універсальні машини для санітарної обробки столового посуду. 
План
1. Записати в зошит будову машини С- 44 (Італія)
2. Правила експлуатації,
3.Технічні вимоги безпеки праці
( підручник 2: опрацювати с. 175 - 177)

24.03.2020 Тема: Пароконвектомати.
План.
1. Будова електричної шафи ECVE/CVE-5 з комбінованими способами теплового оброблення.
2. Правила експлуатації шафи ECVE/CVE-5
3. Принцип дії шафи ECVE/CVE-5 ( підручник 1: с.204 - 206)

 25.03.2020- 31.03.2020 Лабороторно -практична робота №8
Тема: Сучасне теплове устаткування.
Повторити будову, принцип дії, правила експлуатації теплового устаткування.
Знайти і подивитись роботу теплового устаткування на ітернет ресурсах.

31.03.2020 Тема: Спеціалізоване холодильне устаткування.
План
1. Переваги та недоліки сучасної холодильної техніки.
2. Призначення та види автоматики холодильної техніки.
3. Льодогенератори: їх призначення , будова, принцип дії.
Опрацювати с.307-310 підручник 1, скласти конспект.


06.04.2020 Підсумкова контрольна робота з предмету
«Устаткування підприємств харчування»
з професії «Кухар» 5 розряда
 І рівень
1. Які розмелювальні механізми призначені для розмелювання кави?
1) конусні;
2) дискові;
3) вальцові;
4) роторні.
2. Які машини використовуються на ПРГ для нарізання всіх видів ковбас, копчених рибних баликів і сиру на скибочки різної товщини?
1) кутери;
2) блендери;
3) слайсери;
4) бліксери.
3. Які функції виконуються кнопкою ―Тара‖ на вагах настільних електронних?
 1) для компенсації маси тари на вантажоприймальній площадці;
 2) коригування показників маси та вартості товарів;
 3) коригування ціни та маси;
 4) коригування загальних показників ваг.
4.Для чого використовуються ваги моделі ВН10Ц13?
 1) для визначення маси товару від 100 г до 10кг
2) для визначення маси товару до 15кг
3) для визначення маси штучних товарів
4) для визначення маси товару до 10 т
5. Які технологічні операції виконуються в машині для миття і обполіскування та сушіння столових приборів?
1) видалення з посуду дрібних залишків їжі – миття із застосуванням миючих засобів – подвійне споліскування;
2) миття теплою водою –миття із застосуванням миючих засобів – споліскування;
3) видача дози мийного засобу з бачка у ванну протягом 15с – миття приборів ре циркулюючим мийним розчином протягом 60 с – обполіскування гарячою водою протягом 45 сек. – сушіння гарячим повітрям протягом 105 сек.
 4) видалення з посуду дрібних залишків їжі – миття гарячою водою - обполіскування – сушіння.
6. Яке призначення вентилятора в мікрохвильовій печі?
1) для утворення хрумкої кірочки;
2) для зниження доступу повітря до продукту;
3) для охолодження магнетрона та обдування робочої камери;
4) для подавання електромагнітної енергії.
7. Яке призначення блокувального пристрою в мікрохвильової печі?
1) вимкнення напруги живлення генератора при закінченні приготування страви;
2) вимкнення напруги живлення генератора при закінченні розморожування сировини;
3) вимкнення напруги живлення генератора при натисканні ручки до відкривання дверей і при відкриванні дверей;
4) вимкнення напруги живлення генератора після закривання дверей.
8. Який принцип роботи НВЧ – апаратів
1) магнетрон генерує електромагнітну енергію, що перетворюється в механічну
2) магнетрон генерує електромагнітну енергію, що перетворюється в електричну енергію
3) магнетрон генерує електромагнітну енергію, що подається хвиле відводом у робочу камеру і діє на продукт, який при цьому нагрівається
4) електрична енергія, що утворюється між катодом і анодом.
9. Який гриль призначений для приготування шашликів, запеченої цілої риби, страв в горщиках та розігрівання виробів на решітці?
1) в грилях електрично-модельного ряду.
2) у грилі барбекю;
3) у грилі ―Саламандра‖;
4) у грилі контактний.
10. З яких основних вузлів складається компресорний холодильний агрегат?
1) з випарника, конденсатора, компресора, ресивера і терморегулятора;
2) з реостата, адсорбера і карбюратора;
3) з реостата, адсорбера і випарника;
4) з реостата, адсорбера і компресора.
ІІ рівень
11. Опишіть будову льодогенератора.
12. Вкажіть принципи дії та правила експлуатації  електронної ваги

Відповіді на контрольну роботу присилайте мені на електронну пошту: mcptoit18@gmail.com

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Санітарія та гігієна для групи 12

Устаткування підприємст харчування для 36 групи

Гігієна та санітарія для 36 групи