Устаткування підприємств харчування для 46 групи
Підручники:
1. https://biblioteka-cpto.ucoz.com/load/profesijna_pidgotovka/kukhar_kulinar_boroshnjanikh_virobiv_kukhar_ditjachogo_kharchuvannja/saenko_n_p_voloshenko_t_d_ustatkuvannja_pidpriemstv_gromadskogo_kharchuvannja/36-1-0-108
2.https://biblioteka-cpto.ucoz.com/load/profesijna_pidgotovka/kukhar_kulinar_boroshnjanikh_virobiv_kukhar_ditjachogo_kharchuvannja/shinkarenko_o_p_ta_in_tekhnichne_osnashhennja_pidpriemstv_gromadskogo_kharchuvannja_mekhanichne_ustatkuvannja_ch_1/36-1-0-146
2. Правила експлуатації,
3.Технічні вимоги безпеки праці
( підручник 2: опрацювати с. 175 - 177)
2. Правила експлуатації шафи ECVE/CVE-5
3. Принцип дії шафи ECVE/CVE-5 ( підручник 1: с.204 - 206)
Знайти і подивитись роботу теплового устаткування на ітернет ресурсах.
2. Призначення та види автоматики холодильної техніки.
3. Льодогенератори: їх призначення , будова, принцип дії.
Опрацювати с.307-310 підручник 1, скласти конспект.
1. https://biblioteka-cpto.ucoz.com/load/profesijna_pidgotovka/kukhar_kulinar_boroshnjanikh_virobiv_kukhar_ditjachogo_kharchuvannja/saenko_n_p_voloshenko_t_d_ustatkuvannja_pidpriemstv_gromadskogo_kharchuvannja/36-1-0-108
2.https://biblioteka-cpto.ucoz.com/load/profesijna_pidgotovka/kukhar_kulinar_boroshnjanikh_virobiv_kukhar_ditjachogo_kharchuvannja/shinkarenko_o_p_ta_in_tekhnichne_osnashhennja_pidpriemstv_gromadskogo_kharchuvannja_mekhanichne_ustatkuvannja_ch_1/36-1-0-146
17.03.2020 Тема: Спеціалізовані та універсальні машини для санітарної обробки столового посуду.
План
1. Записати в зошит будову машини С- 44 (Італія)2. Правила експлуатації,
3.Технічні вимоги безпеки праці
( підручник 2: опрацювати с. 175 - 177)
24.03.2020 Тема: Пароконвектомати.
План.
1. Будова електричної шафи ECVE/CVE-5 з комбінованими способами теплового оброблення.2. Правила експлуатації шафи ECVE/CVE-5
3. Принцип дії шафи ECVE/CVE-5 ( підручник 1: с.204 - 206)
25.03.2020- 31.03.2020 Лабороторно -практична робота №8
Тема: Сучасне теплове устаткування.
Повторити будову, принцип дії, правила експлуатації теплового устаткування.Знайти і подивитись роботу теплового устаткування на ітернет ресурсах.
31.03.2020 Тема: Спеціалізоване холодильне устаткування.
План
1. Переваги та недоліки сучасної холодильної техніки.2. Призначення та види автоматики холодильної техніки.
3. Льодогенератори: їх призначення , будова, принцип дії.
Опрацювати с.307-310 підручник 1, скласти конспект.
06.04.2020 Підсумкова
контрольна робота з предмету
«Устаткування
підприємств харчування»
з
професії «Кухар» 5 розряда
І рівень
1. Які розмелювальні механізми
призначені для розмелювання кави?
1)
конусні;
2)
дискові;
3)
вальцові;
4)
роторні.
2. Які машини використовуються на
ПРГ для нарізання всіх видів ковбас, копчених рибних баликів і сиру на скибочки
різної товщини?
1)
кутери;
2)
блендери;
3)
слайсери;
4)
бліксери.
3. Які функції виконуються кнопкою
―Тара‖ на вагах настільних електронних?
1) для компенсації маси тари на
вантажоприймальній площадці;
2) коригування показників маси та вартості
товарів;
3) коригування ціни та маси;
4) коригування загальних показників ваг.
4.Для чого використовуються ваги
моделі ВН10Ц13?
1) для визначення маси товару від 100 г до
10кг
2)
для визначення маси товару до 15кг
3)
для визначення маси штучних товарів
4)
для визначення маси товару до 10 т
5. Які технологічні операції
виконуються в машині для миття і обполіскування та сушіння столових приборів?
1)
видалення з посуду дрібних залишків їжі – миття із застосуванням миючих засобів
– подвійне споліскування;
2)
миття теплою водою –миття із застосуванням миючих засобів – споліскування;
3)
видача дози мийного засобу з бачка у ванну протягом 15с – миття приборів ре
циркулюючим мийним розчином протягом 60 с – обполіскування гарячою водою
протягом 45 сек. – сушіння гарячим повітрям протягом 105 сек.
4) видалення з посуду дрібних залишків їжі –
миття гарячою водою - обполіскування – сушіння.
6. Яке призначення вентилятора в
мікрохвильовій печі?
1)
для утворення хрумкої кірочки;
2)
для зниження доступу повітря до продукту;
3)
для охолодження магнетрона та обдування робочої камери;
4)
для подавання електромагнітної енергії.
7. Яке призначення блокувального
пристрою в мікрохвильової печі?
1)
вимкнення напруги живлення генератора при закінченні приготування страви;
2)
вимкнення напруги живлення генератора при закінченні розморожування сировини;
3)
вимкнення напруги живлення генератора при натисканні ручки до відкривання
дверей і при відкриванні дверей;
4)
вимкнення напруги живлення генератора після закривання дверей.
8. Який принцип роботи НВЧ –
апаратів
1)
магнетрон генерує електромагнітну енергію, що перетворюється в механічну
2)
магнетрон генерує електромагнітну енергію, що перетворюється в електричну
енергію
3)
магнетрон генерує електромагнітну енергію, що подається хвиле відводом у робочу
камеру і діє на продукт, який при цьому нагрівається
4)
електрична енергія, що утворюється між катодом і анодом.
9. Який гриль призначений для
приготування шашликів, запеченої цілої риби, страв в горщиках та розігрівання
виробів на решітці?
1)
в грилях електрично-модельного ряду.
2)
у грилі барбекю;
3)
у грилі ―Саламандра‖;
4)
у грилі контактний.
10. З яких основних вузлів
складається компресорний холодильний агрегат?
1)
з випарника, конденсатора, компресора, ресивера і терморегулятора;
2)
з реостата, адсорбера і карбюратора;
3)
з реостата, адсорбера і випарника;
4)
з реостата, адсорбера і компресора.
ІІ рівень
11.
Опишіть будову льодогенератора.
12.
Вкажіть принципи дії та правила експлуатації електронної ваги
Відповіді на контрольну роботу присилайте мені на електронну пошту: mcptoit18@gmail.com
Коментарі
Дописати коментар