Санітарія та гігієна для групи 12
ПІДРУЧНИК: https://drive.google.com/file/d/10jcZOXzGper6Q1TLvDBxqhDEAfEEZEGM/view
2. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції. ( законспектувати матеріал с.112 -114)
http://sangig.blogspot.com/2017/03/blog-post_35.html
https://tourism-book.com/pbooks/book-83/ua/chapter-3231/
05.05.2020 Тема: Гігієнічна оцінка якості молока та молочних продуктів.
Скласти конспект користуючись посиланням: https://studopedia.com.ua/1_282583_sanitarno-gigiienichni-vimogi-do-moloka-i-molochnih-produktiv.html
12.05.2020 (35 урок) Тема: Гігієнічна оцінка якості м’яса та м’ясопродуктів.
Скласти конспект користуючись посиланням: https://studopedia.com.ua/1_282581_sanitarno-gigiienichni-vimogi-do-myasnih-produktiv.html
19.05.2020 (36 урок) Тема: Гігієнічна оцінка якості ковбас та ковбасних виробів.
Скласти конспект користуючись посиланням: https://studopedia.com.ua/1_282581_sanitarno-gigiienichni-vimogi-do-myasnih-produktiv.html
26.05.2020 ( 37 урок) Тема: Гігієнічна оцінка якості риби та рибних продуктів.
Скласти конспект користуючись посиланням:
https://studopedia.com.ua/1_282582_sanitarno-gigiienichni-vimogi-do-ribi-i-ribnih-produktiv.html
(38 урок) Тема: Гігієнічна оцінка якості яєць та яйце продуктів.
Скласти конспект користуючись посиланням:
https://studopedia.com.ua/1_282584_sanitarno-gigiienichni-vimogi-do-yaiets-i-yaiechnih-produktiv.html
(39 урок) Тема: Гігієнічна оцінка якості зернових продуктів (зерна, борошна, крупи),
хліба та хлібопродуктів.
Скласти конспект користуючись посиланням:
https://studopedia.com.ua/1_282586_sanitarno-gigiienichni-vimogi-do-zernoboroshnyanih-produktiv.html
( 40 урок) Тема: Гігієнічна оцінка якості овочів.
Скласти конспект користуючись посиланням:
https://studopedia.com.ua/1_282585_sanitarno-gigiienichni-vimogi-do-ovochiv-fruktiv-i-yagid.html
( 41 урок) Тема: Гігієнічна оцінка якості фруктів, ягід.
Скласти конспект користуючись посиланням:
https://studopedia.com.ua/1_282585_sanitarno-gigiienichni-vimogi-do-ovochiv-fruktiv-i-yagid.html
( 42 урок) Підсумково-узагальнюючий урок
Тема: Гігієнічна оцінка якості харчових продуктів
Дайте відповіді на тестові запитання за посиланням:
https://drive.google.com/file/d/13SvpL7DIqpXTaEqo0K7MN1XCU7SHJHgb/view?usp=sharing
Відповіді присилайте на електронну пошту mcptoit18@gmail.com
24.03.2020 Тема: Санітарні вимоги до приготування холодних страв і закусок.
План.
1. Санітарні вимоги до приготування холодних страв і закусок.2. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції. ( законспектувати матеріал с.112 -114)
31.03.2020 Тема: Санітарні вимоги до приготування борошняних виробів.
Записати правила користуючись посиланням: http://medbib.in.ua/sanitarnyie-trebovaniya-proizvodstvu.html
07.04.2020 Тема: Вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників.
Записати конспект користуючись посиланням:http://sangig.blogspot.com/2017/03/blog-post_35.html
14.04.2020 Тема: Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції.
Опрацювати с.117-120, скласти конспект.
21.04.2020 Тема: Умови та терміни зберігання та реалізації готової продукції.
Скласти конспект користуючись посиланням:https://tourism-book.com/pbooks/book-83/ua/chapter-3231/
28.04.2020 Тема: Законодавчі основи якості харчових продуктів.
Опрацювати с.120-122, скласти конспект.05.05.2020 Тема: Гігієнічна оцінка якості молока та молочних продуктів.
Скласти конспект користуючись посиланням: https://studopedia.com.ua/1_282583_sanitarno-gigiienichni-vimogi-do-moloka-i-molochnih-produktiv.html
12.05.2020 (35 урок) Тема: Гігієнічна оцінка якості м’яса та м’ясопродуктів.
Скласти конспект користуючись посиланням: https://studopedia.com.ua/1_282581_sanitarno-gigiienichni-vimogi-do-myasnih-produktiv.html
19.05.2020 (36 урок) Тема: Гігієнічна оцінка якості ковбас та ковбасних виробів.
Скласти конспект користуючись посиланням: https://studopedia.com.ua/1_282581_sanitarno-gigiienichni-vimogi-do-myasnih-produktiv.html
26.05.2020 ( 37 урок) Тема: Гігієнічна оцінка якості риби та рибних продуктів.
Скласти конспект користуючись посиланням:
https://studopedia.com.ua/1_282582_sanitarno-gigiienichni-vimogi-do-ribi-i-ribnih-produktiv.html
(38 урок) Тема: Гігієнічна оцінка якості яєць та яйце продуктів.
Скласти конспект користуючись посиланням:
https://studopedia.com.ua/1_282584_sanitarno-gigiienichni-vimogi-do-yaiets-i-yaiechnih-produktiv.html
(39 урок) Тема: Гігієнічна оцінка якості зернових продуктів (зерна, борошна, крупи),
хліба та хлібопродуктів.
Скласти конспект користуючись посиланням:
https://studopedia.com.ua/1_282586_sanitarno-gigiienichni-vimogi-do-zernoboroshnyanih-produktiv.html
( 40 урок) Тема: Гігієнічна оцінка якості овочів.
Скласти конспект користуючись посиланням:
https://studopedia.com.ua/1_282585_sanitarno-gigiienichni-vimogi-do-ovochiv-fruktiv-i-yagid.html
( 41 урок) Тема: Гігієнічна оцінка якості фруктів, ягід.
Скласти конспект користуючись посиланням:
https://studopedia.com.ua/1_282585_sanitarno-gigiienichni-vimogi-do-ovochiv-fruktiv-i-yagid.html
( 42 урок) Підсумково-узагальнюючий урок
Тема: Гігієнічна оцінка якості харчових продуктів
Дайте відповіді на тестові запитання за посиланням:
Відповіді присилайте на електронну пошту mcptoit18@gmail.com
Коментарі
Дописати коментар