Устаткування підприємст харчування для 36 групи

Підручник: https://biblioteka-cpto.ucoz.com/load/profesijna_pidgotovka/kukhar_kulinar_boroshnjanikh_virobiv_kukhar_ditjachogo_kharchuvannja/saenko_n_p_voloshenko_t_d_ustatkuvannja_pidpriemstv_gromadskogo_kharchuvannja/36-1-0-108

16.03.2020 Тема: Машини для замісу тіста.
План
1.Характеристика машин для замісу тіста.
2. Призначення машин для замісу тіста.
3. Класифікація машин для замісу тіста. (с.94-100)
Опрацювати с.94-100 підручника 1,  скласти конспект.

18.03.-23.03.2020  Тема: Машини для замісу тіста.
План
1. Будова машини базової тістомісильної МБТМ-140.
2. Принцип дії машини базової тістомісильної МБТМ-140.
3. Правила експлуатації машини базової тістомісильної МБТМ-140. (с.94-96)
Опрацювати с.94-96 підручника 1,  скласти конспект.

30.03.2020- 06.04.2020 Тема: Машини для збивання продуктів з індивідуальним приводом.
План
1. Призначення машини для збивання продуктів МВ -35М
2. Принцип дії машини для збивання продуктів МВ -35М
3. Правила експлуатації машини для збивання продуктів МВ -35М
Опрацювати с.104-106 підручника 1,  скласти конспект.

13.04.2020 - 16.04.2020 Тема:  Машини для збивання продуктів з універсальним приводом. 
План

1. Будова багатовункціонального збивального механізму МЗ-4-7-8-20
2. Правила експлуатації механізмів для збивання продуктів.
3. Технічні вимоги безпеки праці під час експлуатації збивальних механізмів.
Опрацювати с.151-152 підручника,  скласти конспект.
Підручник: https://personal.onlyoffice.com/Products/Files/doceditor.aspx?fileid=app-gdrive%7c18rVphkmmrxyeIHDJAXQSNZfgzfr2-XXB

27.04.2020-30.04.2020 Тема: Універсальні кухонні машини для роботи в кондитерських цехах.
План
1. Призначення універсальної кухонної машини моделі ВТ
2. Будова універсальної кухонної машини моделі ВТ
3. Правила експлуатації з дотриманням технічних вимог праці універсальної кухонної машини моделі ВТ.
 Опрацювати с.30-34, скласти конспект згідно плана, записати тільки змінні механізми для кондитерського цеху.
Підручник: https://personal.onlyoffice.com/Products/Files/doceditor.aspx?fileid=app-gdrive%7c18rVphkmmrxyeIHDJAXQSNZfgzfr2-XXB

21.05.2020 (уроки 31-32) Лабораторно-практична робота № 2
Тема: Машини та механізми для замішування тіста та збивання продуктів.

 Вивчення будови, принципу  роботи машин та механізмів для замішування тіста та збивання продуктів.   Набуття експлуатаційних навичок з дотриманням технічних вимог безпеки праці. Ознайомлення з технічною документацією. Виконати завдання лабораторно-практичної роботи №2  у робочому зошиті. Дати відповіді на запитання за посиланням: 
     Відповіді надсилати на електронну адресу mcptoit18@gmail.com

22.05.2020 (33 урок) Підсумково - узагальнюючий урок.
Тема: Машини для замісу тіста та збивання продуктів.
Виконати контрольну роботу за посиланням: 
https://drive.google.com/file/d/1wVXtUNhx-0al-yHToeyVdvB1O8GSHo0Z/view?usp=sharing
Відповіді надсилати на електронну адресу mcptoit18@gmail.com

25.05.-26.05.2020 (34-35 уроки) 
Тема: Машини для розкачування тіста.
План
1. Будова машини МНРТ-130/600 для розкачування тіста..
2. Принцип дії машини МНРТ-130/600 для розкачування тіста.
3. Правила експлуатації машини МНРТ-130/600 для розкачування тіста.
Опрацювати с.100-101 підручника 1,  скласти конспект.

28.05.2020 (36-37 уроки) 
Тема: Машини для дозування тіста.
План
1. Будова машини універсальної МТВ для відсаджування заготівок із тіста..
2. Принцип дії машини універсальної МТВ для відсаджування заготівок із тіста..
3. Правила експлуатації машини універсальної МТВ для відсаджування заготівок із тіста..
Опрацювати с.110-112 підручника 1,  скласти конспект.

29.05.2020 (уроки 38-39) 
Лабораторно-практична робота № 3
Тема: Машини для розкачування та дозування тіста, ваговимірювальне устаткування.
      Вивчення будови, принципу  роботи машин для розкачування тіста та дозування тіста,  ваговимірювальне устаткування.    Набуття експлуатаційних навичок з дотриманням технічних вимог безпеки праці. Ознайомлення з технічною документацією. Виконати завдання лабораторно-практичної роботи №3  у робочому зошиті. 
     Дати відповіді на запитання за посиланням: 
     Відповіді надсилати на електронну адресу mcptoit18@gmail.com

 (40 урок) Підсумково - узагальнюючий урок.
Тема: Машини для обробки тіста та напівфабрикатів.
Виконати контрольну роботу за посиланням: 
https://drive.google.com/file/d/1wATd0BRaN-Zj55PwAcd1kgRdJtU_Nf3a/view?usp=sharing
Відповіді надсилати на електронну адресу mcptoit18@gmail.com





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Санітарія та гігієна для групи 12

Гігієна та санітарія для 36 групи