Устаткування підприємств харчування для 26 гупи

Підручник: https://biblioteka-cpto.ucoz.com/load/profesijna_pidgotovka/kukhar_kulinar_boroshnjanikh_virobiv_kukhar_ditjachogo_kharchuvannja/saenko_n_p_voloshenko_t_d_ustatkuvannja_pidpriemstv_gromadskogo_kharchuvannja/36-1-0-108

19.03.2020 Тема: Холодильні шафи.
План.
1. Призначення холодильних шаф. ( с.296)
2. Будова шафи середньотемпературної ШХ-0,71М (с.296)
3.Будова шафи комбінованої ШХ-0,7-0,7ДС (с.296-297)

20.03.2020 Тема: Холодильні прилавки-вітрини.
План.
1. Призначення холодильних прилавків і вітрин. (с.299-300)
2. Будова прилавка-вітрини низькотемпературного НВП. (с.300)
3. Будова вітрини холодильної закритої середньотемпературної ВХС-1-0,8-3 (с.302-303)
4. Загальні правила експлуатації холодильного устаткування.(с.311-312).

27.03.2020 Підсумково-узагальнюючий урок.
Тема: Сучасне холодильне устаткування.
Дайте відповіді на контрольні питання:
1. До якої температури можна охолодити приміщення з використанням льодосоляної суміші?
2. Із яких основних частин складається компресійна холодильна машина?
3. Як класифікується холодильне устаткування?
4. Яка будова камери холодильної середньотемпературної КХС-1-4,0 і КХС-1-4,0-02?
5. Які особливості будови комбінованої шафи ШХ-07-07ДС?
6. Які ви знаєте загальні правила експлуатації холодильного устаткування?
Відповіді присилайте на електронну пошту mcptoit18@gmail.com

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Санітарія та гігієна для групи 12

Устаткування підприємст харчування для 36 групи

Гігієна та санітарія для 36 групи