Гігієна та санітарія для 36 групи



16.03.2020 Тема: Загальна характеристика мікроорганізмів.
План.
1. Предмет і завдання мікробіології.
2. Розвиток і розмноження мікрооганізмів у харчових продуктах.
3. Морфологія мікроорганізмів.
4. Фізіологія мікроорганізмів.
Опрацювати  с.39-45, скласти конспект.

23.03.2020 Тема: Вплив факторів навколишнього середовища на мікроорганізми.
План.
1. Вплив факторів навколишнього середовища на мікроорганізми. (с.49-52)
2. Розмноження мікроорганізмів в природі. (с.46-48)
Опрацювати зазначені сторінки скласти конспект.

07.04.2020 Тема: Гельмінти та гельмінтози.
                                План
1. Поняття про гельмінти та гельмінтози.
2. Геогельмінти та їх профілактика.
3. Біогельмінти та їх профілактика.
Опрацювати с.56-57, скласти конспект згідно плана.

10.04.2020 Підсумково-узагальнюючий урок.
Тема: Основи мікробіології. Харчові захворювання.
Пройти тестування за посиланням:
http://learningapps.org/watch?v=pfugwzf5c16

14.04.2020 Тема: Особиста гігієна працівників харчування.
                             План.
1. Поняття про особисту гігієну.
2. Правила особистої гігієни.
3. Медичні огляди та їх зачення.
Опрацювати с.78-81, скласти конспект згідно плана.

17.04.2020 Тема: Вимоги до режиму праці.
                             План
1. Обовязки та відповідальність за дотриманням санітарних правил.
Орацювати с.120-122, скласти конспект.

21.04.2020 Тема: Гігієнічні вимоги до вибору земельної ділянки підприємств харчування.
                             План
1. Вимоги до водопостачання.
2. Вимоги до опалення
3. Вимоги до вентиляції
4. Вимоги до каналізації
5. Вимоги до освітлення
Опрацювати матеріал за посиланням http://medbib.in.ua/vopros-gigiena-otopleniya.html
скласти конспект за планом.

24.04.2020 Тема: Вимоги до санітарного стану підприємст.
                              План
1. Дезинфекція та дезинфікуючі засоби.
2. Боротьба з гризунами, мухами і тарганами.
Опацювати с.81-85, скласти конспект.

28.04.2020 Тема: Гігієнічні вимоги до обладнання, інвентарю, посуду, тари.
                                              План
1. Гігієнічні вимоги до матеріалу для виготовлення інвентарю, посуду, тари.
2. Вимоги до обладнання, інвентарю, посуду, тари.
3. Вимоги до миття та знезараження посуду, обладнання, інвентарю.
Опацювати с.92-101, скласти конспект відповідно плана.

21.05.2020 (16 урок)  Тема: Санітарна характеристика механічного обладнання.  
План
1. Санітарна характеристика механічного обладнання.  
2. Санітарна характеристика не  механічного обладнання.  
3. Санітарна характеристика івентарю.  
4. Гігієнічні вимоги до пакувальних матеріалів.
Опрацювати с. 92- 101, скласти конспект згідно плана у зошиті.

22.05.2020 (17 урок) Тема: Вимоги до транспорту для перевезення харчових продуктів.
План
1. Вимоги до транспорту для перевезення харчових продуктів.
2. Вимоги до складських приміщень для зберігання харчових продуктів.
3. Вимоги до прийому харчових продуктів.
Опрацювати с.101-111, скласти конспект згідно плана у зошиті.

28.05.2020 (18 урок) Тема: Санітарні вимоги до зберігання харчових продуктів , які швидко псуються.
План
1. Санітарні вимоги до зберігання харчових продуктів , які швидко псуються.
2. Гігієнічні вимоги до зберігання та транспортування харчових продуктів.
Опрацювати с.101-111, скласти конспект згідно плана у зошиті.

29.05.2020 (19 урок) Тема: Санітарно-гігієнічні  вимоги до механічної обробки продуктів.
План
1. Санітарно-гігієнічні  вимоги до механічної обробки харчових продуктів продуктів.
2. Санітарні вимоги до приготування кондитерських , кремових виробів.
Опрацювати с.112-117, скласти конспект згідно плана у зошиті.

(20 урок) Підсумково- узагальнюючий урок.
Тема: Основи гігієни та санітарії.
Пройдіть тестування за посиланням:
http://learningapps.org/watch?v=pcsybkbak16
Результати тестування надсилайте на електронну адресу mcptoit18@gmail.com




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Санітарія та гігієна для групи 12

Устаткування підприємст харчування для 36 групи